Vanliga frågor

Campingtomt
Incheckning sker från kl.15 eller när din plats är ledig. Utcheckning från campingtomt senast kl.12 om inte annat avtalats. Vänligen använd godkänd EU-kabel med CEE-kontakt.

Stuga
Incheckning efter kl.15 eller när din stuga är ledig. Utcheckning senast kl.11 om inte annat avtalats.

Stugan ska städas före avresa om inte slutstäd förbokats. Sänglinne ska användas, har ni inga går det att köpa/hyra i receptionen.

För att köra in på campingen behöver ni ett kort som erhålles vid incheckning.. Endast 1 bil/ incheckad campingtomt om inte annat avtalats. ( OBS endast 1 fordon/ öppning ) Det är inte tillåtet att släppa in någon gäst eller besökande. Använd P-plats utanför området. Detsamma gäller den som anländer till campingen mellan 23 – 07 då tystnad råder på området.

Stenrösets Camping
När du checkar in på campingen erhåller du ett eller två plastkort som är förladdat för dusch. Det kostar 5 kr/ 3 minuter och betalas vid utcheckning. Tänk på att kortet är personligt och borttappat eller skadat kort debiteras med 100 kr.

Trollhättans Camping CITY
Dusch ingår i campingavgiften. Kortet som erhölls vid incheckning behövs till dörrarna i servicehuset. Tänk på att kortet är personligt och borttappat eller skadat kort debiteras med 100 kr.

 

Stenrösets Camping
Hjälp oss att värna om miljön genom att sortera sopor, slänga skräp och panta mera!

Sophantering finns vid båda servicehusen. Vid servicehus E finns: brännbart, metallförpackningar, glas, trädgårdsavfall, grillkol och pant.

Vid servicehus B finns också kärl för tidningar, batteri, glödlampor, sprayburkar, och elartiklar.

Vid tar endast emot de fragment som finns skyltat för. Det är inte tillåtet att ställa bredvid. Grovsopor som exempelvis trädgårdsmöbler, grillar och tältutrustning hänvisas till kommunens miljöstation.

Trollhättans Camping CITY
Hjälp oss att värna om miljön genom att sortera sopor, slänga skräp och panta mera!

Sophantering finns vid in /utfarten. 

Vid tar endast emot de fragment som finns skyltat för. Det är inte tillåtet att ställa bredvid. Grovsopor som exempelvis trädgårdsmöbler, grillar och tältutrustning hänvisas till kommunens miljöstation.

Många vill sova på natten, därför är vi så tysta som möjligt kl 23 – 07.

Hundar och andra husdjur är välkomna men ska hållas i koppel och rastas utanför området. Det finns en hundpromenad, se karta i broschyren. Man plockar alltid upp efter sin hund och lägger den ihopknutna påsen i brännbart.

Vi ansvarar inte för skador eller förluster av era ägodelar, men vi hjälper gärna till att kontakta försäkringsbolag och dylikt om olyckan skulle vara framme.

Rökning är ej tillåtet på allmän plats och i alla våra byggnader. Enligt tobakslagen som trädde i kraft 1 juli 2019.

Behöver du hjälp av oss kontakta receptionen, när den är stängd finns ett journummer utanför receptionen.

Gästen förbinder sig att vårda hyresobjektet väl, samt att följa de ordningsregler, anvisningar och bestämmelser som gäller. Samt att se till att medresenärer/ egna besökare gör detsamma.

Vid överträdelse av dessa regler upphör hyresobjektet med omedelbar verkan och ni äger ingen rätt att återfå någon del av hyresbeloppet.

Om det börjar brinna – handla lugnt! Varna eller rädda din omgivning. Larma räddningstjänst på telefon 112. Släck eller försök begränsa branden, men tänk först på din egen och andras säkerhet.

Släckutrustning genom brandsläckare finns utplacerade över hela området, se karta.

Öppen eld är ej tillåtet, samt det är förbjudet att använda grillar som är lägre än 30 cm. Engångsgrill får endast användas i iordningställda grillar på våra grillplatser.

Det är förbjudet att använda bensin/ dieseldrivna elverk inom området.

Det är förbjudet att dela eluttag med någon annan/ uppställt fordon/ vagn.

Använd alltid godkända kablar, dessa finns att köpa i vår kiosk.

Translate »